Download PDF by Marian Husken: 25 jaar deals met justitie (Dutch Edition)

By Marian Husken

ISBN-10: 9049201210

ISBN-13: 9789049201210

De Nederlandse overheid doet al 25 jaar lang zaken met criminele verklikkers. contemporary sloot justitie zelfs een deal met een moordenaar: Peter los angeles S. Hij getuigt eind 2009 in het Amsterdamse liquidatieproces tegen zijn kompanen, die internet als hijzelf terechtstaan voor een reeks bloedige afrekeningen vanaf de jaren ninety. In ruil voor informatie werden de verdachten niet vervolgd, kregen minder straf, of een geldsom. In dit boek vertellen de `criminele helpers van de overheid over hun dubbelleven en de vaak onthutsende afl oop ervan. Kroongetuigen werden na hun getuigenis aan hun lot overgelaten, informanten en infi ltranten werden alsnog gedumpt door justitie en bedreigd en zelfs geliquideerd door de onderwereld. Marian Husken beschrijft de undercovercarrières van `Haagse Kees , `De Slak , `De Ster en `De Coureur en gaat in op het risico dat de overheid neemt. Hoe makkelijk is het eigenlijk om een deal met justitie te sluiten zoals Peter los angeles S. heeft gedaan?

Show description

Read Online or Download 25 jaar deals met justitie (Dutch Edition) PDF

Best dutch ebooks books

Vermist (Dutch Edition) by Chevy Stevens,Paul Witte PDF

Een zinderend kat-en-muisspel tussen een psychopaat en zijn slachtoffer. Op de dag dat ze wordt ontvoerd, heeft makelaar Annie OSullivan drie goede voornemens: een huis verkopen, de ruzie met haar moeder oplossen en op tijd komen voor het etentje met haar vriend. De open dag van het huis is geen groot succes, maar op het second dat Annie het huis wil afsluiten verschijnt er onverwachts een laatste bezoeker.

New PDF release: Een bepaald idee van de wereld (Dutch Edition)

In 2001 verhuisde Alessandro Baricco van Turijn naar Rome en liet zijn volledige bibliotheek achter. In een veelgelezen wekelijkse column voor l. a. Repubblica schreef Baricco over de vijftig meest bijzondere boeken die hij sindsdien verzameld heeft, van Andre Agassis Open tot Roberto Bolaños 2666, van Yasunari Kawabatas De schone slaapsters tot de autobiografie van Charles Darwin.

New PDF release: Meester Kikker (Dutch Edition)

'Soms ben ik een kikker. Dat is mijn supergeheim. Niemand magazine het weten, behalve jullie. 'Sita, Wouter en de andere kinderen in de klas lachen. Leuke grap van de meester. Totdat hij op een dag de klas in komt met kroos in zijn haar. Zijn kleren zijn nat en gescheurd. De meester is aangevallen door een ooievaar, zegt hij.

New PDF release: In de wereld (Dutch Edition)

In de wereld speelt zich af tussen 1467 en 1500, beginnend en eindigend in Gent. De roman opent met een schildering van de intocht van de nieuwe hertog, Karel de Stoute, die hevig botst met de terugkeer van de processie van de Heilige Livinus. Binnen deze woelingen richt het boek zich op een gegoede burger bij wie lepra wordt geconstateerd, wat betekent dat hij radicaal uit de samenleving wordt verwijderd, ‘dood voor de wereld maar levend voor God’.

Additional resources for 25 jaar deals met justitie (Dutch Edition)

Example text

Download PDF sample

25 jaar deals met justitie (Dutch Edition) by Marian Husken


by Jeff
4.0

Rated 4.23 of 5 – based on 26 votes