Read e-book online Alleen op de wereld (Wereldberoemde verhalen) (Dutch PDF

By Hector Malot,Teun Berserik,Tekstbureau Neelissen / van Paasen

ISBN-10: 152347355X

ISBN-13: 9781523473557

ISBN-10: 9047625307

ISBN-13: 9789047625308

Alleen op de wereld is het lievelingsboek van vele kinderen en volwassenen: al honderdvijfentwintig jaar wordt van generatie op generatie het hartverscheurende en ontroerende verhaal voorgelezen over de lotgevallen van de vondeling Rémi.

De wereld stort ineen voor Rémi als hij hoort dat vrouw Barberin, die hem jarenlang als haar eigen sort heeft verzorgd, niet zijn werkelijke moeder is. Als hij dan ook nog door zijn hardvochtige pleegvader wordt verkocht aan een rondreizend artiest, begint voor Rémi een wanhopige zwerftocht. En na de dood van zijn goede leermeester Vitalis staat hij er dan helemaal alleen voor en zal het lang duren voor hij weer iemand ontmoet die hij kan vertrouwen.

Show description

Read or Download Alleen op de wereld (Wereldberoemde verhalen) (Dutch Edition) PDF

Similar dutch ebooks books

New PDF release: Vermist (Dutch Edition)

Een zinderend kat-en-muisspel tussen een psychopaat en zijn slachtoffer. Op de dag dat ze wordt ontvoerd, heeft makelaar Annie OSullivan drie goede voornemens: een huis verkopen, de ruzie met haar moeder oplossen en op tijd komen voor het etentje met haar vriend. De open dag van het huis is geen groot succes, maar op het second dat Annie het huis wil afsluiten verschijnt er onverwachts een laatste bezoeker.

Alessandro Baricco,Manon Smits's Een bepaald idee van de wereld (Dutch Edition) PDF

In 2001 verhuisde Alessandro Baricco van Turijn naar Rome en liet zijn volledige bibliotheek achter. In een veelgelezen wekelijkse column voor l. a. Repubblica schreef Baricco over de vijftig meest bijzondere boeken die hij sindsdien verzameld heeft, van Andre Agassis Open tot Roberto Bolaños 2666, van Yasunari Kawabatas De schone slaapsters tot de autobiografie van Charles Darwin.

Download e-book for iPad: Meester Kikker (Dutch Edition) by Paul van Loon,Hugo van Look

'Soms ben ik een kikker. Dat is mijn supergeheim. Niemand magazine het weten, behalve jullie. 'Sita, Wouter en de andere kinderen in de klas lachen. Leuke grap van de meester. Totdat hij op een dag de klas in komt met kroos in zijn haar. Zijn kleren zijn nat en gescheurd. De meester is aangevallen door een ooievaar, zegt hij.

Download PDF by Robert Anker: In de wereld (Dutch Edition)

In de wereld speelt zich af tussen 1467 en 1500, beginnend en eindigend in Gent. De roman opent met een schildering van de intocht van de nieuwe hertog, Karel de Stoute, die hevig botst met de terugkeer van de processie van de Heilige Livinus. Binnen deze woelingen richt het boek zich op een gegoede burger bij wie lepra wordt geconstateerd, wat betekent dat hij radicaal uit de samenleving wordt verwijderd, ‘dood voor de wereld maar levend voor God’.

Additional resources for Alleen op de wereld (Wereldberoemde verhalen) (Dutch Edition)

Sample text

Download PDF sample

Alleen op de wereld (Wereldberoemde verhalen) (Dutch Edition) by Hector Malot,Teun Berserik,Tekstbureau Neelissen / van Paasen


by Daniel
4.3

Rated 4.54 of 5 – based on 23 votes